وکیل حقوقی

وکیل حقوقی خیلی خوب در تهران  : فعل یا ترک فعلی که در قانون برای آن مجازات تعیین نشده است ولی ارتباط مستقیم یا غیر مستقیم با نقض حقوق افراد جامعه داشته و اشخاص در جهت احقاق حقوق خود می توانند از طریق مراجع قضایی اقدام و نسبت به جبران خسارت و الزام خاطی به انجام تعهد اقدام نمایند را دعوی حقوقی گویند.
این حقوق اغلب در قانون مدنی بوده و به دو دسته اموال و اشخاص تقسیم می گردد. در دسته اموال موضوعاتی از قبیل مالکیت ، حقوق افراد بر اموال و املاک ، اسناد تجاری ، قرارداد اجاره ، خرید و فروش ، مطالبه طلب و غیره مطرح و در دسته مربوط به اشخاص ، مسائلی که مربوط به امور شخصی افراد همچون تابعیت ، ازدواج ، طلاق ، حضانت و… مطرح می باشد.

وکیل حقوقی

وکیل حقوقی خیلی خوب در تهران ، دعاوی است که موضوع آن ارتباط مستقیم یا غیر مستقیم با نقض حقوق افراد جامعه داشته و اشخاص در جهت احقاق حقوق خود می توانند از طریق مراجع قضایی اقدام و نسبت به جبرانخسارت و الزام خاطی به انجام تعهد اقدام نمایند.
این حقوق اغلب در قانون مدنی بوده و به دو دسته اموال و اشخاص تقسیم می گردد. در دسته اموال موضوعاتی از قبیل مالکیت ، حقوق افراد بر اموال و املاک ، اسناد تجاری ، قرارداد اجاره ، خرید و فروش ، مطالبه طلب و غیره مطرح و در دسته مربوط به اشخاص ، مسائلی که مربوط به امور شخصی افراد همچون تابعیت ، ازدواج ، طلاق ، حضانت و… مطرح می باشد. در دعاوی حقوقی بحث جرم و مجازات منتفی است و صرفا موضوعاتی از قبیل تعهدات قراردادی و خسارات ان مطرح می باشد . در دعاوی حقوقی  افراد عمدتا به دلیل اختلاف حساب با طرف دعوی بدنبال مطالبه حقوق خود و جبران خسارت ناشی از آن می باشند .

وکیل کیست و چه وظایفی دارد :

وکالت یعنی اعطای نمایندگی به شخصی برای انجام موضوع مورد وکالت . وکالت در امور مختلف ممکن است به هر شخص اعم از حقیقی و حقوقی تفویض گردد . مثلا برای انجام معامله و یا انجام امور اداری شخصی به دیگری وکالت می دهد تا مطابق با حدود اختیاراتی که در وکالتنامه قید می شود شخص وکیل خیلی خوب در تهران موضوع مورد وکالت را انجام دهد .

وکالت مدنی و وکالت وکیل دادگستری ۲ امر متفاوت و متمایز می باشند که بعضا مشاهده می گردد افراد فرقی بین این ۲ نهاد قائل نیستند و در اجرا با مشکلات متفاوت مواجه می گردند .

وکالت مدنی وکالتی است که شخصی به دیگری بابت انجام موضوعی اختیار تفویض می نماید که مطابق آن ، وکیل خیلی خوب در تهران موضوع مورد وکالت را انجام دهد و آثار اقدامات وکیل دامنگیر موکل و اصیل خواهد بود . برای اعطای وکالت مدنی خواه رسمی و عادی شرط خاصی به غیر از رعایت ماده ۱۹۰ قانون مدنی که در همه عقود این شروط الزامی است مدنظر نمی باشد .

وکالت وکیل دادگستری امری متمایز با وکالت مدنی می باشد بدین توضیح که هیچ شخص اعم از حقیقی و حقوقی اجازه وکالت در مراجع قضایی را حتی با وجود وکالتنامه محضری نخواهد داشت مگر اینکه مجوزات لازم را شخص وکیل قبلا اخذ نموده باشد .

برای اینکه فردی در مراجع قضایی ایران بتواند قبول وکالت کند لزوما می بایستی بدوا مقطع کارشناسی رشته حقوق را سپری نموده باشد و پس از اخذ مدرک کارشناسی در رشته حقوق ، اقدام به آزمون و کنکور سراسری کانون وکلای دادگستری نماید .

پس از قبولی در این آزمون که به علت حجم زیاد مطالب و رقابت شدید شرکت کنندگان از سخترین آزمون های علمی کشور می باشد فرد متقاضی می بایستی به مدت تقریبا ۲ سال به عنوان کارآموز وکالت تحت نظر وکیل سرپرست خود وظایف کار آموزی خود را انجام دهد پس از سپری شدم دوره کارآموزی، فرد متقاضی مجددا” می بایستی در آزمون اختبار که به ۲ صورت شفاهی و کتبی برگزار می شود شرکت کند و پس از قبولی در دوره اختبار و پس از تحلیف ( ادای سوگند ) به درجه وکالت وکیل پایه یک دادگستری نائل می گردد.

برای خیلی ها سئوال است که آیا با وکالتنامه محضری اجازه ورود در جلسه دادگاه و دفاع از موکل امکان پذیر می باشد؟

در این خصوص با عنایت به توضیحات فوق الذکر می بایستی پاسخ داد خیر و به هیچ عنوان وکیل رسمی و محضری حق مداخله در جلسه دادگاه را نخواهد داشت و فقط فقط وکیل رسمی در صورتیکه در حدود اختیارات وکالتنامه این حق را داشته باشد می تواند با مراجعه به وکلای دادگستری برای موکل خود با انعقاد قرارداد وکیل انتخاب و استخدام نماید .

لازم به ذکر است علت ممنوعیت مداخله وکیل محضری و مدنی در جلسه رسیدگی دادگاه ، تخصصی بودن فرآیند رسیدگی و لزوم داشتن علم حقوق و فنون دفاع می باشد .

همچنین اگر این ممنوعیت وجود نداشت عملا راهی برای نفوذ دلالان و سوداگران در مراجع قضایی و قبول وکالت در اموری که هیچگونه تخصص و علمی در آن وجود نداشته باز می گشت و این موضوع قطعا آسیب جبران ناپذیری برای مردم ,و سیستم قضایی کشوربه وجود می آورد .

یک وکیل خوب چه خصوصیاتی دارد ؟

مبنای عقد وکالت امانتداری می باشد از مهمترین خصوصیات یک وکیل خیلی خوب در تهران  ، ضمن حفظ اسرار موکل و امانتداری ، صداقت ، مسلط به امور فنون دفاع ، مسلط بر قوانین موضوعه کشور ، پاسخگویی مناسب و ارائه مشاوره های صحیح و منطبق بر قانون می باشد.

در انتخاب یک وکیل خوب باید دقت شود که ضمن دارا بودن موارد فوق ، بدلیل تخصصی بودن دعاوی ، وکیل مورد نظر تخصص لازم برای دعوی مدنظر را دارا باشد درغیر این صورت ممکن است وکیل انتخابی شما نتواند به خوبی از حقوق شما دفاع نماید .

وکیل حقوقی کیست ؟

دعاوی در مراجع قضایی به دو دسته حقوقی و کیفری تقسیم می گردد . دعاوی حقوقی به دعاوی گفته می شود که به حقوق افراد که ناشی از نقض حقوق قراردادی و یا اعمال حقوقی بوده ارتباط دارد .

در دعوی حقوقی بحث اصلی جرم و مجازات نیست بلکه بیشتر به جبران خسارت و الزام شخص خاطی به انجام تعهدات قراردادی توجه دارد . دعوی حقوقی به دو دسته موضوعات مربوط به اموال واشخاص می پردازد .

دسته مربوط به اموال از جمله قراردادها ، مالکیت و الزام به انجام تعهدات و خسارات قانونی و قراردادی می باشد و دسته مربوط به اشخاص به امور شخصی و حسبی افراد از جمله ازدواج ، طلاق ، ارث و تابعیت و غیره می پردازد .

وکیل خیلی خوب حقوقی شخصی است که تخصص دانشگاهی و تجربی خود را بیشتر در موارد حقوقی قرار می دهد برای اینکه وکیلی تخصص خود را دعاوی حقوقی قرار دهد می بایستی در رشته حقوق در گرایش حقوق خصوصی تحصیلات خود را ادامه و موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد و یا دکتری حقوق خصوصی گردد .

وکیل حقوقی خوب در چه زمینه هایی مشاوره و یا قبول وکالت می کند ؟

وکیل حقوقی فردی است که تمرکز کاری خود را امور حقوقی که به دو دسته اموال و اشخاص می باشد قرار می دهد . برای اینکه شخصی یک وکیل حقوقی خوب و حرفه ای باشد می بایستی ضمن تسلط بر قوانین حقوقی از جمله ، قانون مدنی ، قانون آیین دادرسی مدنی ، قانون اجرای احکام ، قانون تجارت ، قانون صدور چک ، قانون ثبت بر آرای وحدت رویه و نظریات مشورتی قوه قضاییه در امور حقوقی تسلط کافی و وافی داشته باشد .

یک وکیل حقوقی خوب می تواند در اموری همچون دعاوی خانوادگی ، دعاوی قراردادی و مالی ، دعوی ملکی و ثبتی ، دعاوی تجاری و اسناد تجاری از جمله چک ، سفته و برات ، دعاوی شرکت های تجاری ، دعاوی ارث و دعاوی مربوط به امور شهرداری مشاوره تخصصی و قبول وکالت نماید .

وکیل خانواده :

دعاوی خانواده از جمله دعوی حقوقی می باشد که یک وکیل حقوقی کار خوب می تواند با تسلط بر قوانین حمایت از خانواده از حقوق موکلین خود دفاع نماید . از جمله دعاوی خانواده می توان به دعاوی همچون مطالبه مهریه و درخواست اعسار و تقسیط مهریه ، انواع طلاق ، نفی نسب ، استرداد جهیزیه ، حضانت ، ملاقات فرزند ، نفقه ، مطالبه اجرت المثل اشاره نمود .

وکیل خانواده می بایستی تمامی تلاش خود را در بدو کار بکار گیرد تا زوجین را به اصلاح ذات البین ( صلح و سازش) تشویق و رهنمود نماید . درصورتیکه پس از چندین جلسه و ارشاد به مشاوره و روانشانس به یقین پی برد که صلح و سازش برای زوجین امکان پذبر نخواهد بود .

ضمن مشاوره و آگاهی دادن به زوجین در خصوص حقوق قانونی آنان تلاش نماید با کمترین استحکاک و چالش با توافق مسائل خانوادگی آنان از جمله حقوق مالی و غیر مالی مانند حضانت را تعیین تکلیف و موضوع را به سازش خاتمه دهد درصورتیکه امکان سازش میسر نبود موضوع را از طریق مراجع قضایی و دادگاه خانواده پی گیری نماید .

وکیل ملکی:

یکی از اقسام دعاوی حقوقی دعاوی ملکی می باشد.برای اینکه در یک پرونده ملکی موفقیت حاصل شود حضور وکیل حقوقی و بالاخص وکیل خوب ملکی در تهران می تواند راهگشا بوده و درصد موفقیت در پرونده و حصول به نتیجه مطلوب را افزایش می دهد.

یک وکیل ملکی با تسلط به زوایای پنهان پرونده و تسلط بر قوانین موضوعه در حوزه املاک از جمله قانون مدنی، آیین دادرسی مدنی، قانون ثبت اسناد و املاک کشور و دیگر قوانین مربوطه می تواند با ارائه و تسلط بر فنون دفاع در دعاوی حقوقی و دعاوی ملکی حافظ حقوق موکلین خود گردد.

از جمله مهمترین دعاوی ملکی می توان به دعوای تنظیم سند رسمی ، خلع ید ، ابطال سند ، دعوای سرقفلی ، دعاوی پیش فروش ساختمان و غیره اشاره نمود.

وکیل شرکتها

یکی از اقسام دعاوی و پرونده های حقوقی ،دعاوی مربوط به امور شرکتها می باشد دعاوی شرکت ها از جمله تخصصی ترین دعاوی حقوقی تجاری محسوب می گردد که نیازمند دانش تخصصی و تسلط بر قوانین مربوطه از جمله قانون تجارت و لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت در باب شرکت های تجاری می باشد .

برای موفقیت در دعاوی شرکتها حضور وکیل پایه یک دادگستری با تخصص و زمینه کاری وکالت شرکت‌های تجاری امری مسلم و غیر قابل انکار می باشد زیرا که قوانین حوزه شرکت های تجاری از پیچیدگی های زیادی برخوردار می باشد که فهم و استنباط صحیح از آن قوانین و استفاده کاربردی وتخصصی از آنها برای عموم مردم امری دشوار و پیچیده می باشد.

لذا توصیه می گردد در مواجه با اختلافات و دعاوی در شرکتهای تجاری از وکلای پایه یک دادگستری و متخصص در امور شرکتها مشاوره حقوقی بگیرید

وکیل شرکتها در موسسه حقوقی وکلای رای مثبت :

وکالت در حوزه شرکت‌های تجاری به دلیل حجم مراودات مالی از اهمیت فراوانی برخوردار می‌باشد جمعی از وکلای پایه یک دادگستری در موسسه حقوقی وکلای رای مثبت با اخذ مدرک کارشناسی ارشد و دکتری حقوق خصوصی (حقوق قراردادها و شرکت‌ها ) به صورت حرفه‌ای و تیمی در پرونده‌های مربوط به شرکت‌های تجاری حافظ حقوق موکلین خود می باشند در موسسه حقوقی وکلای رای مثبت وکلای متخصص در امور شرکت ها تمامی موضوعات مطروحه در شرکت‌های تجاری را اعم از صورتجلسات هیات مدیره ، صورتجلسات مجامع عمومی عادی ، مجامع عمومی فوق‌العاده ، مجامع عمومی موسس ، صورت جلسات نقل و انتقال سهام ، افزایش یا کاهش سرمایه ، تغییر اساسنامه ، ایجاد و یا تغییر سهام ممتاز و غیره را تنظیم و یا در صورت وجود شرایط قانونی می‌توانند نسبت به ابطال آنان اقدامات قانونی را انجام دهند .

لازم به ذکر است وکلای پایه یک دادگستری موسسه حقوقی وکلای رای مثبت با قبول وکالت صدها شرکت داخلی و خارجی از جمله شرکت تعاونی نوردکاران فولاد ایرانیان (برترین تعاونی کشور) سابقه‌ای بسیار درخشان در حوزه وکالت در امور شرکت ها از خود به جای گذاشته است .

وکیل قراردادها :

یکی از اقسام دعاوی و وکالت در امور حقوقی ، دعاوی قراردادی میباشد که به دلیل تخصصی بودن آن، حضور وکیل متخصص در امور قراردادها می تواند راهگشا و تاثیر زیادی در موفقیت پرونده داشته باشد.

عقود و قراردادها در قانون مدنی به دو دسته ، عقود و قراردادهای معین و نامعین تقسیم می‌گردد .عقود معین عقودی هستند که در قانون شرایط آن مانند مبایعه نامه، اجاره نامه ، صلح نامه و غیره احصا گردیده است و عقود غیر معین عقودی هستند که مطابق توافق طرفین و مطابق ماده ۱۰ قانون مدنی تنظیم و خارج از عقود احصا شده در قانون مدنی می باشد.

توصیه میگردد در تنظیم توافقات و قراردادهای مورد نیاز خود از وکلای پایه یک دادگستری و متخصص در حوزه وکیل قرارداد ها استفاده نمایید زیراکه وکیل متخصص در امور قراردادها با نکته بینی و ظرافت خاص تمامی جوانب یک معامله و یا یک تعهد را بررسی نموده و تعهدات هر یک از طرفین را به صورت شفاف با درج ضمانت اجراهای قراردادی برای هریک از متعاملین تنظیم می نماید تا بدین وسیله در صورت بروز اختلاف ، هر یک از طرفین بتوانند با تمسک به قرارداد تنظیمی توسط وکیل قراردادها و با مراجعه به مراجع قضائی و یا نهاد داوری نسبت به احقاق حقوق خود اقدام لازم را معمول دارند.

بدیهی است در صورتی که قرارداد تنظیمی به‌خوبی تعهدات طرفین را مشخص ننماید و یا ضمانت اجراهای تعهدات طرفین را در قرارداد مشخص نگردیده باشد به هنگام بروز اختلاف، حقوق طرفین حفظ نخواهد گشت و منجر به تضییع حقوق آنان می گردد.

از جمله مهمترین دعاوی قراردادی می توان به فسخ معاملات ، ابطال معاملات ، مطالبه خسارات قراردادی ، الزام به انجام تعهد و غیره اشاره نمود موسسه حقوقی وکلای رای مثبت با حضور جمعی از وکلای پایه یک دادگستری در گرایشهای مختلف رشته حقوق از جمله حقوقی و کیفری به صورت تیمی عمل نموده و در موضوعات همچون دعاوی قراردادی با استفاده از وکلای پایه یک دادگستری و وکیل خوب قراردادها در تهران حافظ حقوق موکلین بوده و از آنان حمایت تخصصی می نماید.

وکیل بین المللی :

امروزه با گسترش روابط و معاملات بین المللی در دنیا شاهد معاملات وسیع فی ما بین اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی بین دو یا چند کشور می باشیم قطعا برای اینکه این گونه معاملات در آینده منتج به مشکلات حقوقی نگردد و حافظ حقوق افراد باشد می‌بایستی قراردادی توسط وکیل بین المللی با تسلط بر قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی تنظیم گردد در این راستا موسسه حقوقی وکلای رای مثبت با حضور وکلای پایه یک دادگستری و دکترین حقوق در رشته حقوق بین الملل با تنظیم قراردادهای بین المللی توسط وکیل خوب بین المللی حافظ حقوق موکلین خود می باشند شایان ذکر است وکلای بین المللی این موسسه ضمن تنظیم قراردادهای بین المللی با قبول وکالت در پرونده های بین المللی بین اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی از آنان حمایت تخصصی می نماید .

وکیل اسناد تجاری

یکی از مهمترین اقسام دعاوی حقوقی دعاوی اسناد تجاری می باشد اسناد تجاری اعم از چک ، سفته و برات می‌باشد اسناد تجاری از امتیازات خاصی نسبت به اسناد عادی بهره مند می باشد . برای اینکه بتوان از امتیازات قانونی اسناد تجاری استفاده کنیم می بایستی مطابق قانون نسبت به تنظیم آن اقدام نموده و در صورت واخواست نمودن این اسناد مواعد قانونی را رعایت کنیم .

برای رعایت این موارد و استفاده از مزیت های قانونی اسناد تجاری حضور وکیل خوب پایه یک دادگستری و وکیل اسناد تجاری قطعاً امری مسلم و انکارناپذیر می‌باشد .

وکیل خوب اسناد تجاری در تهران با تسلط بر قانون تجارت، قانون صدور چک و دیگر قوانین مربوطه می تواند حافظ حقوق موکلین خود بوده و از آنان حمایت تخصصی نماید. در صورت رعایت مواعد قانونی وکیل خوب اسناد تجاری می‌تواند نسبت به توقیف اموال بدهکار بدون پرداخت خسارت احتمالی اقدام نماید و این اقدام فوری می‌تواند از تضییع شدن حقوق موکل جلوگیری نماید.

وکیل خیلی خوب اسناد تجاری به صورت تخصصی نسبت به قبول پرونده هایی همچون مطالبه وجه چک، مطالبه وجه سفته و برات و همچنین اقامه دعوا به طرفیت صادرکننده ،ضامن وظهرنویس اسناد تجاری می تواند اقدام کند و با توجه به مسئولیت تضامنی آنان در صورت وجود شرایط قانونی به همگی آنان مراجعه و با محکوم نمودن تضامنی آنان نسبت به احقاق حقوق موکلین خود و جلوگیری از تضییع شدن حقوق آنان اقدام نماید.

موسسه حقوقی وکلای رای مثبت با حضور وکلای پایه یک دادگستری در گرایشهای مختلف رشته حقوق از جمله وکلای حقوقی و کیفری به صورت تیمی و خرد جمعی عمل نموده و در مواجه با پرونده‌های اسناد تجاری اعم از مطالبه وجه چک ،سفته، برات و اقامه دعوا بر علیه صادرکننده ، ضامن و ظهرنویس یا اقامه دعوا در خصوص استرداد لاشه چک و یا ابطال اسناد تجاری از وکلای اسناد تجاری به صورت تخصصی استفاده و از موکلین خود حمایت تخصصی می نماید شایان ذکر است وکلای این موسسه با وکالت بالغ بر یک دهه در بازار آهن شادآباد و قبول وکالت در این حوزه و موفقیت بالغ بر صدها پرونده اسناد تجاری کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشته است.

 

وکیل حقوقی چیست

 

رشته حقوق از رشته های علمی است که گستره بسیار زیادی داشته و موضاعات و زیر شاخه های فراوانی دارد.به اصطلاح می توان گفت این رشته آنچنان وسیع  و گسترده است که نمی توان انتهایی را برای آن متصور شد.به همین دلیل است که  دعاوی به دو قسم بزرگ تقسیم بندی می شود.دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری.

دعاوی کیفری مربوط به مسائل حقوق جزا و جرم شناسی و زیر شاخه های آن می باشد که مسائل مربوط به جرم،مجازات و مجرم و نحوه تنبه وی را مورد بررسی قرار می دهد که در این مقال نمی گنجد.

آنچه در این مطلب به آن می پردازیم این است که دعاوی حقوقی چیست و وکیل خیلی خوب در تهران این دعاوی چه کسی است و چه شرایط و توانایی هایی باید داشته باشد.

دعاوی حقوقی دعاویی است که با حقوق افراد مرتبط است و به دنبال جبران خسارات ناشی از نقض این حقوق است.و ارتباطی با صورت گرفتن جرم خاصی ندارد.هرجا صحبت از تضییع حقوق حقه و مشروع افراد به میان باشد که فاقد جنبه جنایت و مجازات است ، برای احقاق این حقوق نیازمند طرح یک دعوی حقوقی هستیم.

دعاوی حقوقی مباحث بسیار فراوانی را شامل می شود که می توان مالی باشد یا غیر مالی .

دعاوی مالی دعاوی هستند که هدف از طرح آنها احقاق حقوق تضییع شده مالی افراد است و یا آنچه که ارزش اقتصادی دارد.اما دعاوی غیر مالی دعاوی هستند که جنبه شخصی و اصطلاحا احوال شخسیه دارند و هدف از طرح آنها لزوما کسب مال یا منفعت اقصادی نیست.

وکیل خیلی خوب دعاوی حقوقی باید دانش کافی در مورد قوانین و مقررات مربوط به این حوزه را داشته باشد و بتواند با تطبیق قوانین متنوع و گسترده این حوزه با خواسته و دعوای مطروحه به بهترین نحو حقوق موکلین خویش را تامین نماید.به علت فراوانی و گستره بسیار قوانین و مقررات در این دعاوی گاهی یک پرونده حقوقی پیچیدگی و دشواری هایی دارد که یک وکیل خیلی خوب حقوقی جز با دانش کافی و تجربه این قبیل دعاوی نمی تواند به خوبی دعوای مطروحه را به نتیجه برساند.

موسسه حقوقی وکلای رای مثبت با تجربه یک دهه کار موفق توانسته اعتماد موکلین خویش را جلب نماید.وکلای موسسه از برجسته ترین و بهترین وکلای حقوقی هستند که با به ثمر رساندن صدها پرونده حقوقی موفق ، کارنامه ای درخشان از خود بر جای گذارده ند.

تجربه طولانی و علم کافی سبب گشته وکلای موسسه حقوقی رای مثبت با همکاری با بانک های جمهوری اسلامی ایران از جمله بانک آینده و سپه  بهترین عملکرد را داشته و آمار موفیقت ایشان در دعاوی حقوقی بسیار چشمگیر باشد.

وکیل حقوقی خیلی خوب در تهران

مطابق مقررات کانون های وکلای دادگستری هر وکیل پایه یک دادگستری که موفق به اخذ پروانه وکالت می گردد باید تمرکز کاری خویش را بر روی همان شهری گذارد که از انجا پروانه کسب نموده است.

شایان ذکر است که به علت تمرکز مراکز اقتصادی و اداری کشور در شهر تهران تعداد قابل توجهی از دعاوی حقوقی در این شهر مطرح است و نیازمند آن است که یک وکیل خیلی خوب حقوقی مجوز و تمرکز کافی را بر روی دعاوی مطروحه در این شهر داشته باشد.وکلای موسسه رای مثبت تماما از بهترین وکلای حقوقی تهران هستند و می توانند با پیگیری و توانایی خود بهترین نتایج را برای موکلین خود کسب نمایند.

 

سوالاتی که در مورد وکیل حقوقی ممکن است داشته باشید 

۱- در چه مواردی می توانم وکیل داشته باشم؟

مطابق اصل ۳۵ قانون اساسی در همه دادگاه‌ها طرفین دعوی حق دارند برای خود وکیل انتخاب نمایند و اگر توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند باید برای آنها امکانات تعیین وکیل فراهم گردد.

۲- تفاوت وکیل حقوقی و مشاور حقوقی

وکیل حقوقی بعد از فارغ التحصیلی در رشته حقوق، ملزم به گذراندن آزمون وکالت و قبولی در آن را دارد که در نهایت موفق به گرفتن پروانه وکالت می شود. مشاور حقوقی نیازی به شرکت درآزمون وکالت نداشته و فارغ‌التحصیلان رشته‌ حقوق میتوانند با توجه به سابقه کار خود در همه ارگان ها و سازمان های دولتی و خصوصی به فعالیت بپردازند. واضح است که مشاور حقوقی حق گرفتن وکالت از شما را ندارد.

۳- تفاوت وکیل حقوقی و وکیل کیفری در چیست؟

وکیل حقوقی به مسایل حقوقی مانند دعاوی مطرح شده در دادگاه خانواده، شورای حل اختلاف و دادگاه های حقوقی می پردازد. عمده فعالیت ایشان در زمینه جبران خسارت می باشد اما وکیل کیفری بیشتر در زمینه های کیفری فعالیت می کند و بیشتر در دادگاه های کیفری حضور خواهد داشت.و آن جا سخن از جرم و مجازات به میان می آید.

۴- هزینه حق الوکاله وکیل حقوقی به چه صورتی است؟

هزینه وکیل در اکثر موارد به صورت توافقی میان وکیل و موکل تعیین می شود.

۵- چطوری وکیل مجانی بگیرم؟

کسانی که توانایی مالی برای وکیل ندارند می توانند به اداره معاضدت قضایی کانون وکلای دادگستری مرکز به آدرس  تهران – خیابان سعدی شمالی – پایین تر از بیمارستان امیر اعلم – رو به روی مسجد قائم – ساختمان ۲۵۰،طبقه ۸ مراجعه کنند .

۶- در یک دعوای حقوقی چند وکیل می توانم داشته باشم؟

مطابق ماده ۳۱ قانون آیین دادرسی  مدنی، طرفین دعوا حق دارند حداکثر دو نفر وکیل دادگستری برای خود پیش‌بینی نمایند.

۷- چه زمانی اختیار وکیل من تمام می شود؟

مطابق ماده ۶۷۷ قانون مدنی وکالت  با فوت یکی از وکیل یا موکل،  و یا عارض شدن جنون هر یک از طرفین، با عزل و یااستعفای وکیل پایان می پذیرد. اگر مورد وکالت توسز خود شما انجام شود هم وکالت تمام شده تلقی می شود.

 

سوالات متداول

در چه مواردی می توانم وکیل داشته باشم؟
مطابق اصل 35 قانون اساسی در همه دادگاه‌ها طرفین دعوی حق دارند برای خود وکیل انتخاب نمایند و اگر توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند باید برای آنها امکانات تعیین وکیل فراهم گردد.
هزینه حق الوکاله وکیل حقوقی به چه صورتی است؟
هزینه وکیل در اکثر موارد به صورت توافقی میان وکیل و موکل تعیین می شود.

 

 

 

 

 

وکیل ملکی | وکیل دعاوی ملکی
وکیل اسناد تجاری
وکیل بین المللی | وکیل قراردادهای بین المللی
وکیل خانواده | وکیل دعاوی خانواده
وکیل ارث | وکیل دعاوی ارث
وکیل شرکت ها  | وکیل دعاوی شرکت ها
وکیل شهرداری

 

Rate this page

تماس با ما

تلفن موسسه

موبایل

برگشت به منوی تماس ها

مشاوره آنلاین

مشاوره آنلاین

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها