گسترش علم و تکنولوژی و فناوری های نوین منتهی به رواج جرائمی چون مزاحمت تلفنی، توهین،تهدید پیامکی و … در قالب شیوه های نوین شده است. و بسیاری از مردم اگاهی در این زمینه ندارند که تهدید دیگران از این طریق نیز جرم می باشد بنابراین رجوع به وکیل پایه یک دادگستری در این زمینه میتواند بسیار راهگشا باشد.
تهدیدی است که فرد با ارسال پیام متنی از طریق گوشی ،فرد دیگری را به قتل ،اسیب رساندن به جان و مال و نیز بردن ابرو و افشای اسرار تهدید کند . در این شرایط عملی مجرمانه انجام داده و قابل پیگرد قانونی است این تهدید می تواند حیثیتی و همراه با ترساندن فرد برای از بین بردن ابرو با اعمالی همچون انتشار تصویر خصوصی و… و یا نفسانی به صورت تهدید به وارد کردن اسیب بدنی به شخص و یا خانواده و یا تهدید مالی و … صورت پذیرد.
در مورد وکیل تهدید رای مثبت بیشتر بدانید.
ماده قانونی ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ :هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی(همان ضرب شتم،ضررهای جسمانی)و یا شرفی (مواردی مانند بردن ابرو)یا مالی و یا به افشا سری نسبت به خود یا بستگان او نماید اعم از این که به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از یک ماه تا یکسال محکوم خواهد شد.
مرجع صالح برای رسیدگی به دعوی کیفری تهدید از طریق پیامک ، دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع جرم می باشد و اگر جرم از طریق کامپیوتر و فضای مجازی واقع گردد دادسرای جرایم رایانه ای و پلیس فتا صالح به رسیدگی می باشد .
دادگاه در پرونده های مختلف پیامک را به عنوان قرینه در نظر می گیرد اما در تهدید پیامکی ، پیامک مدرک اصلی جرم است اما اغلب اثبات این موضوع سخت می باشد و نیاز است که در کنار پیامک ها ادله ی محکمه پسندی وجود داشته باشد و پیامک زمانی می تواند دلیل محسوب شود که باعث علم قاضی شود درک این نکته حائز اهمیت است که ازار و اذیت پیامکی یا متنی ، مزاحمت اینترنتی فقط یک نگرانی نیست بلکه یک جرم کیفری است.
مزاحمت تلفنی به شیوه هایی گفته می شود که در ان فرد یا اشخاصی با استفاده از تلفن ، با هدف تخریب ارامش و حریم شخصی افراد،به صورت مداوم تماس می گیرند این نوع تماس ها معمولا با استفاده از تلفن های ناشناس از طریق سیستم های خودکار یا با استفاده از اشخاص ثالث انجام می شود.
مزاحمت تلفنی به صور گوناگون می تواند صورت گیرد گاها به صورت سوت کشیدن ،فحاشی،حرف های ناسزا،گفتن اخبار کذب و تکان دهنده و… صورت پذیرد.
ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲: هرکس با دستگاه تلفن یا سایر دستگاه های مخابراتی برای دیگران ایجاد مزاحمت کنند علاوه بر ایجاد مقررات خاص شرکت مخابرات به حبس از یک تا شش ماه محکوم خواهد شد.
حکم این مربوط به تلفن ثابت و همراه اعم از همراه اول،ایرانسل یا هر شرکت دیگر می باشد علاوه بر تلفن، دستگاه فاکس،بی سیم،رایانه متصل به اینترنت و هر وسیله مخابراتی دیگر نیز می تواند وسیله مجرمانه این جرم باشد.
«ماده واحده قانون اصلاح تبصره ۲ ماده ۱۴ قانون تاسیس شرکت مخابراتی ایران مصوب سال ۱۳۶۶ درباره مزاحمت تلفنی» :
هر کس وسیله مخابراتی در اختیار خود را وسیله مزاحمت دیگری قرار دهد یا با عمد و سوء نیت ارتباط دیگری را مختل نماید ، بار اول پس از کشف ، ارتباط تلفنی او به مدت سه ماه همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم پرداخت هزینه های مربوطه خواهد بود بار دوم پس از کشف ، ارتباط تلفنی او به مدت سه ماه همراه با اخطار کتبی قطع و تجدید ارتباط مستلزم تقاضای مشترک و پرداخت هزینه های مربوطه خواهد بود و برای بار سوم شرکت مخابرات ارتباط تلفنی وی را به طور دائم قطع و اقدام به جمع اوری منصوبات تلفن کرده و ودیعه مربوط به مشترک را پس از تسویه حساب مسترد خواهد کرد.
یکی از خدمات تخصصی موسسه حقوقی وکلای رای مثبت ، مشاوره تلفنی وکیل و قبول وکالت در دعاوی کیفری توسط وکلای پایه یک دادگستری و متخصص در گرایش حقوق جزا و جرم شناسی می باشد.
موسسه حقوقی وکلای رای مثبت با همکاری تعدادی از بهترین وکلای کیفری کار تجربه قبول وکالت و ارائه خدمات تخصصی در دعاوی کیفری از جمله دعوی تهدید پیامکی و مزاحمت تلفنی توسط اساتید دانشگاه و وکلای پایه یک دادگستری را داشته و توانسته رضایتمندی بالای موکلین خویش را به دست اورد و موکلین را از داشتن یک همراه متخصص مطمئن سازد.
در پایان
موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در راستای حمایت تخصصی از موکلین خود از وکلای پایه یک دادگستری و متخصص در دعاوی حقوقی و کیفری استفاده می نماید .
موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در مواجه با دعاوی حقوقی از وکیل پایه یک دادگستری که تخصص خود را در امور حقوقی قرار دادهاند استفاده می نماید از جمله مهمترین اقسام وکیل حقوقی می توان به وکیل ملکی ،وکیل سرقفلی، وکیل قرارداد ، وکیل خانواده ،وکیل طلاق، وکیل شرکتها ،وکیل ارث ،وکیل تجاری ،وکیل امور بیمه ، وکیل روابط کارگر و کارفرمایی، وکیل شهرداری، وکیل بین المللی و وکیل دیوان عدالت اداری و غیره اشاره نمود .موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در مواجه با دعاوی کیفری از وکلای پایه یک دادگستری که تخصص خود را در امور کیفری قرار دادهاند استفاده می نماید از جمله مهمترین اقسام وکیل کیفری می توان به وکیل قتل و ضرب وجرح عمدی، وکیل سایبری و جرایم رایانه ای ، وکیل کلاهبرداری ،وکیل جعل اسناد، وکیل خیانت در امانت ،وکیل مواد مخدر ،وکیل جرایم پزشکی، وکیل جرایم رانندگی ، وکیل روابط نامشروع و غیره اشاره نمود .
موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در مواجه با پرونده های حقوقی و کیفری با به کارگیری از وکیل پایه یک دادگستری و متخصص در آن حوزه به صورت تخصصی و خرد جمعی عمل نموده و حافظ حقوق موکلین خود به بهترین شکل ممکن می باشد.