هتک حرمت مال غیر

هتک حرمت مال غیر

وکیل دعوی هتک حرمت مال غیر

جرم هتک حرمت مال غیر در زمره جرایم علیه اموال و مالکیت می باشد و نیاز است که حتما به وکیل ملکی پایه یک دادگستری که تخصص خود را پس از اتمام کارشناسی ، در مقطع ارشد و یا دکتری حقوق کیفری گذرانده است رجوع شود تا بتواند بهترین راه را برای شما انتخاب نماید

مفهوم هتک حرمت مال متعلق به غیر

هتک حرمت در لغتنامه دهخدا به معنای شکستن حرمت، دریدن حرمت ، بی عزتی ، بی احترامی ، رسوایی می باشد و مترادف ان اهانت ، توهین معنا شده است.

مال در لغتنامه دهخدا به معنای وجه، پول ، ثروت ، دارایی ، متاع می باشد و مال متعلق به غیر به معنای مال متعلق به دیگری می باشد.

رفتار هتک حرمت مال غیر

هتک حرمت به معنای از بین بردن احترام و حرمت می باشد هرگاه حق دیگری در خصوص اموال نادیده گرفته شود و فرد خطاکار فعلی را انجام دهد که حق مالکیت و حق تصرف مالک را از بین ببرد.

مصادیق هتک حرمت مال غیر

۱)تصرف عدوانی: الف) ادعای متصرف سابق مبنی بر مالکیت مقدم بر تصرف باشد   ب)ادعای متصرف کنونی مبنی بر مالکیت بعد از تصرف مالکیت مدعی باشد   ج) مالکیت شخص دوم برای مالکیت باید مبتنی بر زور و اجبار باشد

۲) ممانعت از حق : کسی که ممانعت از حق می کند نه قصد تصرف یک ملک را دارد نه ادعای ان را بلکه صرفا مانع از بهره وری راحت و قانونی توسط دیگری از ملک خویش می گردد.

۳) مزاحمت حق: زمانی حادث می گردد که فردی در برابر حق دیگری ایجاد اختللال کرده و مزاحمت هایی در برابر حق دیگران را ایجاد می کند.

هتک حرمت منازل و املاک غیر در قانون مجازات اسلامی

ماده ۶۹۰ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی : هرکس به وسیله صحنه سازی از قبیل پی کنی ، دیوار کشی، تغییر حد فاصل ، امحای مرز ، کرت بندی، نهر کشی ، حفر چاه ، غرس اشجار و زراعت و امثال ان به تهیه اثار تصرف در اراضی مزروعی اعم از کشت شده یا در ایش زراعی ، جنگل ها و مراتع ملی شده ، کوهستان ها ، باغ ها ، قلمستان ها،  منابع اب ، چشمه سارها ،انهار طبیعی و پارک های ملی ، تاسیسات کشاورزی و دامداری و دامپروری و کشت و صنعت و اراضی موات و بایر و سایر اراضی و املاک متعلق به دولت یا شرکت های وابسته به دولت یا شهرداری ها یا اوقاف و همچنین اراضی و املاک و موقوفات و محبوسات و اثلاث باقیه که برای مصارف عام المنفعه اختصاص یافته یا اشخاص حقیقی یا حقوقی به منظور تصرف یا ذیحق معرفی کردن خود یا دیگری ، مبادرت نماید یا بدون اجازه سازمان محیط زیست یا مراجع ذیصلاح دیگر مبادرت به عملیاتی نماید که موجب تخریب محیط زیست و منابع طبیعی گردد یا اقدام به هرگونه تجاوز و تصرف عدوانی یا ایجاد مزاحمت یا ممانعت از حق در موارد مذکور نماید به مجازات ۱۵ روز تا شش ماه حبس محکوم شود دادگاه موظف است حسب مورد رفع تصرف عدوانی یا رفع مزاحمت یا ممانعت از حق یا اعاده وضع به حال سابق نماید.

مقاله وکیل اثبات مالکیت را نیز مطالعه کنید.

فلسفه ی وضع مجازات هتک حرمت اموال و املاک متعلق به غیر

در قانون اساسی کشورمان به صراحت مصونیت مسکن از تعرض در اصول ۲۲ و ۳۳ مورد توجه قرار گرفته است،چرا که حق ازادی مسکن و منع هتک منازل مبنی بر قواعد شرعی و عرف مسلم ممالک می باشد تا امنیت جانی و مالی افراد تامین گردد و هیچ کس نباید بتواند بدون اجازه صاحب خانه وارد منزل او شود .

هتک حرمت و ورود به منزل غیر توسط اشخاص عادی

منزل در لغت به معنای سرا و خانه است و مسکن به معنای محل سکونت می باشد و رفتار مرتکب نیز عبارت ا ز ورود به منزل دیگری است که همراه با عنف و تهدید باشد و درواقع منزل یا مسکن محل وقوع این جرم است ، رفتار این جرم تنها با فعل قابل تحقق است وعنف اعم از مادی و معنوی است واین جرم ، عمدی می باشد .

مجازات هتک حرمت منازل و املاک غیر

هرگاه کسی ملک دیگری را به قهر و غلبه تصرف کند علاوه بر رفع تجاوز به حبس از چهل و پنج روز تا شش ماه محکوم خواهد شد.

وکیل هتک حرمت مال غیر در موسسه حقوقی وکلای رای مثبت

موسسه حقوقی وکلای رای مثبت با همکاری تعدادی از بهترین وکلای هتک حرمت مال غیر و دکترین حقوق و اساتید دانشگاه ، سالیان طولانی در قبول دعاوی هتک حرمت اموال سابقه داشته و توانسته رضایتمندی بالای موکلین خویش را به دست اورد ،وکلای هتک حرمت اموال غیر موسسه با تجربه و دانش کافی خود توانسته اند بهترین راهکار را برای به نتیجه مطلوب رساندن این دعاوی به کار گیرند و موکلین را از داشتن یک همراه متخصص وکیل کیفری و یک وکیل پایه یک دادگستری متبحر مطمین سازند.
در پایان

موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در راستای حمایت تخصصی از موکلین خود از وکلای پایه یک دادگستری و متخصص در دعاوی حقوقی و کیفری استفاده می نماید .
موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در مواجه با دعاوی حقوقی از وکیل پایه یک دادگستری که تخصص خود را در امور حقوقی قرار داده‌اند استفاده می نماید از جمله مهمترین اقسام وکیل حقوقی می توان به وکیل ملکی ،وکیل سرقفلی، وکیل قرارداد ، وکیل خانواده ،وکیل طلاق، وکیل شرکت‌ها ،وکیل ارث ،وکیل تجاری ،وکیل امور بیمه ، وکیل روابط کارگر و کارفرمایی، وکیل شهرداری، وکیل بین المللی و وکیل دیوان عدالت اداری و غیره اشاره نمود .

موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در مواجه با دعاوی کیفری از وکلای پایه یک دادگستری که تخصص خود را در امور کیفری قرار داده‌اند استفاده می نماید از جمله مهمترین اقسام وکیل کیفری می توان به وکیل قتل و ضرب وجرح عمدی، وکیل سایبری و  جرایم رایانه ای ، وکیل کلاهبرداری ،وکیل جعل اسناد، وکیل خیانت در امانت ،وکیل مواد مخدر ،وکیل جرایم پزشکی، وکیل جرایم رانندگی ، وکیل روابط نامشروع و غیره اشاره نمود .
موسسه حقوقی وکلای رای مثبت در مواجه با پرونده های حقوقی و کیفری با به کارگیری از وکیل پایه یک دادگستری و متخصص در آن حوزه به صورت تخصصی و خرد جمعی عمل نموده و حافظ حقوق موکلین خود به بهترین شکل ممکن می باشد.

اطلاع رسانی
خبرم کن وقتی
0 Comments
قدیمی ترین
جدیدترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments

برچسب ها

تماس با ما

تلفن موسسه

موبایل

برگشت به منوی تماس ها

مشاوره آنلاین

مشاوره آنلاین

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها