وکیل کیفری

وکیل کیفری رای مثبت

وکیل کیفری در اموری که نیاز به اقامه دعوی کیفری مانند سرقت، خیانت در امانت، کلاهبرداری، انتقال مال غیر، جعل، استفاده از سند مجعول و … به فعالیت می پردازد. یکی از مهم ترین تضمین های حقوقی دفاعی متهم حق داشتن وکیل کیفری است. در جریان پرونده های کیفری اشخاص می توانند با مراجعه به وکیل پایه یک دادگستری به او وکالت دهند. 

وکیل کیفری در پرونده های کیفری با توجه به تخصصی بودن آنها می تواند نقشی مهم و سازنده را ایفا کند. در این پرونده ها هم شاکی و هم متهم با توجه به تخصصی بودن پرونده ها می توانند با وکیل کیفری مشاوره کرده و پرونده خود را به او بسپارند. براساس قانون اساسی و آنچه در اصل ۳۵ آمده است در تمام محاکم، دو طرف حق داشتن وکیل دعاوی کیفری را دارا هستند. اگر طرفین نتوانند برای خود وکیل اختیار کنند براساس آنچه در قانون آمده باید شرایط اختیار کردن وکیل برای آنها فراهم شود.

 

بهترین وکیل کیفری تهران

وکیل کیفری کیست و چه شرایطی باید داشته باشد. در این گفتار قصد داریم توضیحاتی درباره دعاوی کیفری ارائه دهیم. به طور کلی پرونده ها و دعاوی قضائی به دو دسته تقسیم می شوند که هر کدام زیر شاخه های بسیاری نیز دارند.این دو دسته دعاوی شامل دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری می شوند.

مطابق ماده ۲ قانون مجازات اسلامی : ((هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است جرم محسوب می شود.))

مطابق تعریف فوق هر عملی اعم از فعل یا ترک فعل که قانون آن را جرم انگاری کرده باشد و برای آن مجازات تعیین کرده باشد جرم محسوب شده و بنا بر نوع،نحوه اجرا و شرایطی که هرکدام از جرایم دارند می تواند مجازاتهای گوناگونی داشته باشد که از کمترین و خفیف ترین مجازاتها تا سنگین ترین و شدیدترین آنها را شامل می شود.

از مجازاتهای خفیف می توان جرایم مالی اندک را نام برد یا محدودیت های اجتماعی خفیف را مثال زد.

و از مجازاتهای شدید و سنگین که تبعا برای جرایم شدید و مهم اعمال می شود می توان به حبس های طویل المدت و یا مجازاتهای بدنی همچون شلاق ،قصاص عضو و یا اعدام اشاره  کرد.

وکیل کیفری خوب رای مثبت در تهران

ویژگی های وکیل کیفری حرفه ای

  • یک وکیل کیفری کار می بایستی تسلط کافی بر فنون دفاع در امور کیفری داشته باشد و بر قوانین جزایی و کیفری از جمله قانون مجازات اسلامی ، قانون آیین دادرسی کیفری و سایر قوانین و مقررات جزایی و کیفری اشراف داشته باشد همچنین یک وکیل کیفری کار موفق می بایستی بر آرای وحدت رویه و نظرات مشورتی قوه قضاییه در امور کیفری مسلط بوده تا در مواجه با پرونده های کیفری به درستی و از قوانین مربوطه استفاده و از حقوق موکل خویش حمایت تخصصی نماید .
  • اغلب در پرونده های کیفری، زمان از اهمیت بسزایی برخوردار است. پس یک وکیل کیفری خوب باید وقت شناس باشد تا در زمان لازم عمل مناسب را انجام دهد وگرنه برای موکل خود مشکلات بسیاری را به وجود می آورد.
  • یک وکیل کیفری خوب باید همیشه، از مسائل روزمره و ریز جزئیات جامعه آگاهی لازم را داشته باشد، و انواع مجلات، روزنامه ها و کتب مختلف را در زمینه پلیس جنایی مطالعه کند. با این کار همیشه به روز بوده و می تواند از موکل خویش حمایت تخصصی نماید.
 
بهترین وکیل کیفری تهران

وکیل کیفری تضمینی

مطابق آنچه گفته شد دعاوی کیفری دعاوی هستند که فرد یا افرادی مرتکب یک فعل یا ترک فعلی گشته اند که قانون گذار آن را جرم انگاری کرده است از جمله تقسیم بندی  دعاوی کیفری،دعاوی علیه اشخاص مانند ضرب و جرح عمدی و قتل  و همچنین دعاوی علیه اموال مانند کلاهبرداری و سرقت را می توان نام برد.

وکلای دادگستری با توجه به تحصیلات دانشگاهی که به صورت عام در دانشگاه می گذرانند و با توجه به داشتن پروانه وکالت ، اجازه وکالت در کلیه دعاوی به صورت عام و در گستره کشورمان دارند.

اما با توجه به قوانین و آیین نامه های کانون های وکلای دادگستری و همچنین برخی قوانین دیگر ، یک وکیل پایه یک دادگستری باید تمرکز فعالیت خود را همان حوزه ای که کانون مطبوع وی درآنجاست و ایشان از آن کانون پروانه کسب نموده است ، قرار دهد.

وکیل تضمینی کیفری کسی است که علاوه بر موضوعات عام وکالت ، تخصص ویژه این دعاوی را داشته باشد.

با توجه به گستره جغرافیایی و جمعیتی تهران، شاهد انبوهی از پرونده های کیفری و به وجود آمدن جرم و جنایت در این شهر هستیم.و همین امر باعث تشکیل پرونده های متعدد و بیشمار کیفری در تهران شده است. وکیل کیفری تهران باید علاوه بر داشتن تخصص کافی در امور کیفری تمرکز کار خویش را در تهران قرارداده باشد تا بتواند به بهترین شکل از موکل خویش دفاع نماید.

موسسه حقوقی  وکلای رای مثبت با سابقه طولانی در امر مشاوره و وکالت پرونده های قضائی اعم از حقوقی و کیفری توانسته کارنامه درخورتوجه از خود برجای گذارد.وکلای موسسه متشکل از بهترین وکیل تضمینی کیفری ،اساتید دانشگاه در رشته حقوق جزا و جرم شناسی هستند که هم تخصص فراوانی در زمینه دعاوی کیفری داشته و هم به واسطه به نتیجه رساندن صدها ها پرونده در این زمینه تجربه بالا و ارزشمندی دارند.

دعاوی کیفری با توجه به شرایط و نکات فنی بسیار مهمی که دارند نیازمند وکلای حرفه ای در این نوع دعاوی هستند و موسسه وکلای رای مثبت با در اختیار داشتن بهترین وکلای کیفری توانسته نتایج مطلوب ودرخورتوجهی را کسب نماید.

 
 
 

هزینه وکیل کیفری

بر خلاف دعاوی حقوقی که از یک محدوده تقریبی برای تخمین هزینه های این قبیل دعاوی برخوردار است ، دعاوی کیفری از یک نرخ مشخصی پیروی نمی کند و این هزینه ها بسته به نوع پرونده گوناگون و مختلف می باشد.دلیل این موضوع نیز پیچیدگی و شرایطی است که دعاوی کیفری دارند.به یقین می توان گفت هر پرونده کیفری حتی در یک موضوع واحد هم که باشد شرایط خاص خود را دارد و نمی توان پرونده ای را به پرونده دیگر تعمیم داد.

از آنجا که گروه وکلای رای مثبت حامی واقعی موکلین خویش بوده سعی بر آن دارد تا بهترین شرایط و ضوایط پرداخت را برای موکلین خویش به وجود آورد و با منصفانه ترین شرایط قرارداد ، وکیل کیفری حرفه ای را در اختیار موکلین خویش قرار دهد.

هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل ، که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است جرم محسوب و جایگاه آن در حقوق کیفری است. موسسه حقوقی وکلای رای مثبت با بکارگیری وکلای متخصص در رشته حقوق جزا و جرم شناسی و با استفاده از تکنیک های فن دفاع در امور کیفری حقوق موکلین خود را در دعاویی همچون قتل، کلاهبرداری، خیانت در امانت، اختلاس، صدور چک بلا محل و… محفوظ می دارد.

 
وکیل کیفری

تفاوت وکیل کیفری و وکیل حقوقی چیست؟

وکالت در امور حقوقی و کیفری با یکدیگر تفاوت هایی دارد . این تفاوت و تمایزاز لحاظ اصل قوانین و همچنین از لحاظ آیین دادرسی بین امور حقوقی و کیفری وجود دارد. در امور کیفری و جزایی و در مرحله تحقیقات مقدماتی مرجعی به نام دادسرا وجود دارد که وکیل کیفری به آن مراجعه و امور را پیگیری خواهد کرد اما در امور حقوقی، دادسرا و نیز تحقیقات مقدماتی وجود ندارد. وکیل کیفری همچنین در دعاوی جزایی و کیفری با مقامات قضایی از جمله دادیار، بازپرس، نماینده دادستان و دادستان روبه‌رو خواهد شد. این در حالی است که در امور حقوقی مقامات قضایی نام برده شده حضور نداشته و وکیل امور حقوقی تنها با قاضی دادگاه و قاضی اجرای احکام مدنی در ارتباط است.

در پرونده های کیفری عموم جامعه مورد توجه قرار میگیرد وعلاوه بر بعد خصوصی بعد عمومی نیز مورد توجه است. مورد دیگری که می توان به آن اشاره داشت نتیجه پرونده در دو مورد حقوقی و کیفری است. نتیجه پرونده و تصمیم مقام قضایی در پرونده های کیفری بسیار متفاوت با نتیجه پرونده و تصمیم مقام قضایی در پرونده های حقوقی است. برای نمونه می توان به این نکته اشاره داشت که تصمیمات و محکومیت هایی همچون اعدام، تبعید، شلاق، قطع عضو صرفاً در پرونده های جزایی و کیفری وجود دارد و در پرونده های حقوقی با چنین تصمیمات و محکومیت هایی مواجه نخواهیم شد.

سوالات دعاوی کیفری

پاسخ به سوالاتی که در مورد وکیل کیفری ممکن است داشته باشید. 

 

برخی از وکلا به طور تخصصی در امور کیفری فعالیت می کنند این وکلا چون به طور ویژه بر روی امور کیفری متمرکز می شوند معمولاً با دادرسی های کیفری آشنایی بیشتری دارند و از حقوق متهم و شاکی آگاهی کاملی دارند. از سوی دیگر برخی از وکلا پس از اخذ مدرک کارشناسی، تحصیلات تکمیلی خود یعنی کارشناسی ارشد و دکتری را در حوزه حقوق جزا را سپری می نمایند و همین امر سبب می گردد با ترکیب تجربه و تخصص بتوانند از پرونده های کیفری به خوبی دفاع نمایند.

 
 

وکیل دادگستری دارای صلاحیت برای وکالت در کلیه دعاوی می باشد لذا از آنجا که دعاوی کیفری نیازمند تخصص و تسلط بر فنون دفاع در امور کیفری می باشد  پیشنهاد می گردد در دعاوی کیفری از وکیل متخصص در امور کیفری استفاده نمایید زیراکه وکیل کیفری کار  در اینگونه دعاوی می تواند موفق تر عمل کند.

 
 

ازجمله مهم ترین دعاوی کیفری میتوان سرقت، جعل،  کلاهبرداری، قتل، پولشویی و … را بیان نمود و هرانچه که در قانون مجازات اسلامی توسط مقنن جرم انگاری شده و برای ان مجازت پیش بینی شده است.

 
 

اصولا میزان حق الوکاله وکیل کیفری بر مبنا توافق و تراضی طرفین تعیین می گردد اما علاوه بر ان در صورت به تفاهم نرسیدن انها بر میزان ان می توان بر اساس تعرفه قانونی ان را مشخص نمود.

 
 

وکیل دادگستری پس از گذراندن دوره کاراموزی و اخذ پروانه می تواند در تمام امور وکالت نماید اما اگر ایشان پس از اتمام مقطع کارشناسی حقوق تحصیلات خود را در مقطع ارشد و یا دکتری حقوق کیفری ادامه داده باشد و همچنین تسلط و تمرکز کاری خود را بر مباحث کیفری گذاشته باشد به ایشان وکیل کیفری کار میگوییم.

 
 

ایشان برای تخصص داشتن در این زمینه باید به قانون ماهوی ،قانون مجازات اسلامی و همچنین قانون شکلی ایین دادرسی کیفری و قانون مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس، کلاهبرداری  و …. مسلط باشد.